Министър ни стресна! Какво готви Кремъл у нас

Важно продупреждение, свързано с изборите

Министър ни стресна! Какво готви Кремъл у нас | StandartNews.com

Служебен министър отправи важно предупреждение за предстоящите избори у нас.

Целта на Кремъл в момента е да повлияе директно в предстоящите избори през юни. Това каза служебният министър на отбраната Атанас Запрянов в първия ден на пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО, която продължава от днес до 27 май в София.

Запрянов е говорител на Комитета по отбрана и сигурност.

Имаме предвид европейската резолюция от 25 април т.г. за нови сигнали за влияние и намеса на Русия спрямо евроизборите, посочи служебният министър, цитиран от БТА.

България е цел на хибридната агресия на Русия, ние сме във фокуса на активни процеси и кампании на дезинформация, опитващи се да повлияят на вътрешнополитическите ни процеси, заяви Запрянов.

По отношение на Русия българската държава е подготвена и очаква такива дейности по дезинформация във връзка с предстоящите избори на 9 юни и сме изключително внимателни, каза още той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
didier93
преди 3 седмици

Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93 @gmail.com Имейл: didierdf93 @gmail.com

Откажи