Миков стяга червените редици с 4 заседания

Миков стяга червените редици с 4 заседания | StandartNews.com

София. Четири регионални заседания на структурите на БСП ще има председателят на партията Михаил Миков. Първата сбирка на червените е в Стара Загора и на нея ще присъстват шефовете на областните и общински съвети на БСП от Стара Загора, Бургас, Сливен, Ямбол, Хасково, Кърджали, Смолян.

Събитието е планирано за идната сряда и на него освен Миков ще присъстват членовете на ИБ на БСП Бойко Великов, Антон Кутев, Станислав Владимиров, Катя Николова и Динко Желев. Структурите от Разград, Варна, Добрич, Шумен, Търговище, Русе и Силистра имат сборен пункт в Разград на следващия ден.

Ръководството на социалистите е избрало Плевен за сборен пункт на червените от Видин, Враца, Монтана, Ловеч, Габрово и Велико Търново. По предварителната програма на "Позитано" 20 следващата събота в централата на БСП се събира активът от Пазарджик, Благоевград, Кюстендил, Перник, Пловдив и София.

В дневния ред на заседанията са включени точки за позициите на АБВ в съответния регион, както и "освободени и назначени, от кои политически сили" и "отношения в управляващата коалиция". Всички местни лидери са предупредени, че след заседанията ще има вечеря, а "нощувка за по-отдалечените области ще става по заявка".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай