Миков: Излизаме с гордо вдигнато лице от кампанията

Миков: Излизаме с гордо вдигнато лице от кампанията | StandartNews.com

„Днес спокойно можем да кажем, че от БСП бяхме честни с хората и защитихме техните права". Това каза председателят на БСП Михаил Миков при закриването на кампанията на левицата в Смолян. Той бе категоричен, че БСП излиза с гордо вдигнато лице от кампанията пред избирателите. Според него причината за това е, че членовете на левицата са част от хората. Миков подчерта, че хората не примат политиката на сегашните управляващи, която не е в техен интерес. По думите му никой не им е обяснил в предизборната кампания, че ще бъде увеличена пенсионната възраст. Той обясни, че 80% от първокласниците в областта са от социално слаби семейства и добави, че това трябва да се промени. Миков обяви, че в разговори с хората от Златоград, Мадан и Смолян е установил, че и в Смолянска област земеделските производители са пренебрегнати от централната власт и страдат от наложените санкции срещу Русия, защото не могат да изнасят своята продукция. „Хората в България искат промяна, защото властта, а още повече местната власт, трябва да бъде обърната към тях", заяви лидерът на социалистите. Миков бе категоричен, че тя не може да бъде продукт на лъскавата картина, която гледаме по телевизията. „Убеден съм, че кандидатът за кмет от БСП Стефан Сабрутев е човекът, който защитава правата на хората", завърши той.
"Съдбата ми отреди номер едно и съм сигурен, че на изборите ще съм първи". Това каза Стефан Сабрутев пред своите избиратели.

"Нека подкрепим Стефан, за да тръгне общината отново нагоре", каза народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Дора Янкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай