Метла за старите муцуни в парламента

Много от бившите депутати на ГЕРБ няма да са в листите

Метла за старите муцуни в парламента | StandartNews.com

София. Много от бившите депутати на ГЕРБ няма да бъдат кандидати за следващия парламент. Това заяви бившият министър на икономиката и енергетиката Делян Добрев пред бТВ. Той обясни, че финалното оформяне на листите на партията ще стане до седмица.

Няма нито една лъжа в предизборната програма на ГЕРБ, каза още той. В нашата програма има реални предложения как да се случат нещата, категоричен беше Добрев.

Той допълни, че ГЕРБ си признава грешките като основната е, че не са повишили доходите на хората. Друг пропуск е, че не успяхме да подкрепим малкия и средния бизнес, каза Добрев. Министерството на икономиката, енергетиката и туризма ще бъде разделено на две -  на икономиката и туризма и на енергетиката.

Проблемите в енергетиката са огромни, но спирането на АЕЦ Белене е много добър ход. Ако се беше реализирал този проект, България щеше да фалира, категоричен е бившият министър. 

По отношение на битовата престъпност Добрев обясни, че по време на криза тя се увеличава. Той разказа, че преди 4 години са ограбили и апартамента му в Хасково. След години извършителите са били заловени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Автор Рени
Коментирай