Местни в листите на АБВ в Стара Загора

Местни в листите на АБВ в Стара Загора | StandartNews.com

Стара Загора. Местни хора с авторитет и харизма ще бъдат кандидат-депутатите на АБВ в Старозагорско, водачът на листата също няма да бъде парашутист, спуснат от централното ръководство. Това увериха от общинското ръководство на партията при представяне на предизборната проектоплатформа на коалицията във вторник.

„Почти сигурно е, че водач ще бъде старозагорец, но няма да бъде д-р Евгений Желев", опроверга най-спряганото име Тихомир Димитров, член на централното ръководство на АБВ. Според информация от кухнята бившият старозагорски градоначалник, бивш здравен министър и два мандата депутат, д-р Желев, въпреки натиска на централното ръководство, сам решил да не се кандидатира и да даде път на по-младите.

Общинска организация на АБВ вече е учредена и във втория голям град в областта – Казанлък, а партията продължавала да набира популярност и симпатии особено сред по-младите.

До края на август щяла да бъде проведено анкетното проучване за нагласите на членовете и симпатизантите по трите основни цели на партията – възстановяване на държавността, коренна промяна на политическия модел и спиране на демографския срив и възраждане на нацията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай