Мермерски и Марешки правят екогориво

Много голяма е съпротивата срещу успели и независими хора, каза лидерът на ВОЛЯ

Мермерски и Марешки правят екогориво | StandartNews.com

Проф. Йонко Мермерски и лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки може да имат общ проект –създаване на екогориво. Проф. Мермерски, който у учен-изобретател, е обсъдил с бизнесмена и депутат Марешки своята патентована добавка, която намалява въглеродните емисии в горивото. След разговора двамата са решили да опитат да създадат ново екогориво. Това стана ясно в предаването "Беновска пита" по Канал 3, където двамата бяха гости.

ВИЖ ОЩЕ: Мермерски: Марешки е българският Тръмп

Марешки заяви, че трябва да защитава българското. Заместник-председателят на НС отбеляза, че сериозните бизнесмени приветстват влизането на бизнеса в политиката, но малко от тях искат да се забъркат. Дали ще се кандидатира за президент, ще реши след парламентарните избори. Много голяма е съпротивата срещу успели и независими хора. Според него системата не позволява такива хора да успеят.

"Бизнесмените са прагматици и не търсят антагонизъм. Те търсят резултати в кратки срокове. Румен Радев е поставено лице на БСП и поради тази причина мандатът му е изпразнен от съдържание. БСП е големият бич на нашия демократичен преход.", каза още Веселин Марешки.

В интервю за „Стандарт” проф. Мермерски определи Веселин Марешки като българския Доналд Тръмп. Според него е полезно участието на бизнесмени в политиката със своето име, а не чрез лобизъм. "В България, единствен такъв пример е Веселин Марешки", каза отново Йонко Мермерски.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай