Манолова убедена, че ИТН ще е първа политическа сила

Манолова обясни, че оперативно са в добра комуникация с партия "Има такъв народ"

Манолова убедена, че ИТН ще е първа политическа сила | StandartNews.com

„Днес е вторият ден за размисъл, сигурна съм, че след преброяване на гласовете от чужбина Слави ще е първа политическа сила.“ Това заяви пред Нова телевизия Мая Манолова, лидер на "Изправи се.БГ", част от коалицията "Изправи се! Мутри вън!".

Манолова обясни, че оперативно са в добра комуникация с партия "Има такъв народ", както и с "Демократична България" (ДБ). По време на предизборната кампания са били в комуникация с Виктория и Тошко, а със Слави Трифонов са се чували.

„В летния сезон, в разгара на отпуските хората гласуваха. Хората искат нормалност, стабилност, правителство, което да се заеме с техните проблеми“, каза тя.

„Смятам, че г-жа Нинова, ако парламентарната й група не подкрепи ревизия на високите сметки за ток и парно, подкрепа за производителите срещу монополистите, дошло е време да се подкрепят политики за хората“, каза Манолова.

„Пенсиите са цинично ниски и за левите и за десните. Корупцията, рекетът унищожава и мачка фирмите, които се смятат за подкрепящи. Проблемите нямат цвят, свързани са със застоя в който 13-годишното управление на Борисов вкара държавата“, обясни Мая Манолова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай