„Лидер" открива над 500 работни места по време на кампанията

„Лидер"  открива над 500 работни места  по време на кампанията | StandartNews.com

Варна. Само по време на предизборната кампания „Лидер” ще открие над 500 нови работни места. Това обяви областният координатор на Варна и втори в листата Георги Костов.

Стряскащ е фактът, че потреблението на енергетиката от индустрията се доближава до потреблението на гражданите, коментира икономическият експерт на партията Димитър Колев.

Политическата формация ще се стреми да намали ДДС на 18 % и да съкрати държавните разходи, каза той. Да не се допуска усвояването на европейските средства да се превръща в отрасъл, категоричен е експертът.

Съживяването на морския бизнес и привличането на мащабни инвестиции в Пристанище "Варна" са сред основните приоритети на обединение Лидер-БНД в програмата им за Варненска област, каза водачът на листата Георги Стойков.

Друг от акцентите на политическата програма на формацията  за предстоящите избори, ще е довършването на магистрала "Хемус" и осигуряването на реални работни места във Варна и региона.

Откриването на нови работни позиции е сред основните положения при разработването на трите стълба на икономическата програма, които са енергетиката, туризма и данъчното облагане.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай