Ламбо омагьоса Цецка и целуна Менда

Социалистите обявиха майор Деянов за светец

Ламбо омагьоса Цецка и целуна Менда | StandartNews.com

София. Герберки се наредиха на опашка за целувки от юбиляра Стефан Данаилов в четвъртък. Той почерпи за 70-годишнината си в Клуба на народния представител. Без страх, че ще получат забележка от Бойко Борисов, парламентарната шефка Цецка Цачева и зам.-председателката на НС Менда Стоянова засипаха Ламбо с целувки, хвалби и пожелания.

Специално за рожденика Цачева се беше издокарала със стилно червено сако. Тя беше особено емоционална в пожеланията. Дори направи признание на майор Сергей Деянов. С треперещ глас тя обясни, че никога, докато е гледала неговите актьорски превъплъщения, не е очаквала, че един ден ще застане рамо до рамо с него. Снощи дълго мислила, с кое определение може да се охарактеризира големият актьор, късно вечерта се сетила: "Магията Стефан Данаилов". "Той има талант, блясък, чар, харизма, категорична бе Цачева". Тя подари на Данаилов реплика на парламентарния звънец.

Менда Стоянова пък поздрави рожденика и първа помоли за целувка от големия актьор.

"Обичаме те, за нас е чест, че си наш колега", каза червената Мая Манолова. Тя му подари огромен букет от името на социалистите.  От колегите си от левицата Лабмо получи и икона със своя собствен образ, която журналистите не успяха да видят, съобщи БГНЕС.

ДПС го дариха с бик

Лютви Местан от ДПС също поздрави Данаилов, заявявайки, че той е човек, който обитава духа и духовността. От ДПС му подариха фигура на бик.  Красимир Велчев от ГЕРБ отчете, че неговият именит колега обединява опозицията и управляващите. "За нас наистина е чест, че сме заедно с вас в парламента", каза той.

Заради ангажимента си в Брюксел лидерът на БСП Сергей Станишев не беше на коктейла. Изненадващ гост на партито в парламента обаче беше и президентът Георги Първанов.

Първанов се учил от него

„Много пъти съм се учил от Стефан Данаилов, преди повече от 10 години най-напред на него му предложих да бъде нашият кандидат за президент. Той отказа, в резултат на този отказ, аз 10 години изпълнявах тази длъжност", каза той.

"Реших, че човек не бива да се затваря в себе си, когато е на тази възраст. В тези години, откакто се занимавам с политика, съм срещал повече симпатии, отколкото политическа ненавист в тези три парламента, в които съм работил, за което благодаря", заяви Стефан Данаилов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Рени
Коментирай