Кючюк и Анисова впечатлиха младите. Формулата за успех

Очи в очи - това е политиката на ДПС, каза водачът на листата на Движението в Добрич

Кючюк и Анисова впечатлиха младите. Формулата за успех | StandartNews.com

Политиката може да бъде и професия и кауза. Това заяви лидерът на европейските либерали Илхан Кючюк на среща с Младежкото ДПС в Добрич. Кючюк подчерта, че най-важно за младежите е тяхното образование, за да се развиват изпреварващо и да са конкурентни на връстниците си в Европа.

Формулата е труд, труд, труд и дисциплина, категоричен бе Кючюк. Той разказа за опита си в Европарламента и направи анализ на предизборната обстановка.

Най-важно след изборите е да има стабилно управление, водещо политика с мисъл за следващите поколения, каза Кючюк.

Много е важно ние, младите хора, да сме активни. За да се развиват районите, трябва да се използват местните ресурси и потенциал и към тях да се прибавят знанията и хъсът на младите хора, които ще работят за по-доброто им бъдеще като създават нови работни места от професиите на бъдещето, каза Ертен Анисова, водач на най-младата листа на ДПС - Добричката.

Инвестирайте умно в бъдещето си като заложите на доброто образование. Учете се непрекъснато, защото образованието е най-добрата инвестиция! Ние сме бъдещето и на ДПС. Не случайно приемствеността в партията заема изключително важно място – в ДПС политика не се прави за младите хора, а с младите хора, каза още Анисова.

Сутринта Илхан Кючюк и Ертен Анисова споделиха сутрешното си кафе с жителите на селата Фелдфебел Дянково и Бенковски от община Добричка.

Очи в очи с хората – това е политиката на ДПС. Навсякъде в страната проблемите са едни и същи – ниски доходи, висока инфлация, растящи цени, безработица, обезлюдяване на малките населени места, коментира Анисова.

Можем да се справим с безизходицата, в която е затънала страната. Начинът да го постигнем е ДПС да влезе отново в управлението на държавата и да участва в парламентарното мнозинство, което ще състави следващото редовно правителство. Само така държавата ще функционира нормално и ще заработят бизнесът и институциите, ще има повече приходи в хазната, за да се увеличат заплатите и пенсиите на хората, за да може да се инвестира повече в инфраструктура и благоустрояване не само на столицата и големите градове, но и в малките населени места на Добруджа, категорична бе Ертен Анисова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай