Кунева към Реформаторите: Подгответе се за успеха

Кунева към Реформаторите: Подгответе се за успеха | StandartNews.com

София. Подгответе се за успеха. Реформаторският блок ще печели всички следващи избори. Никога повече българско правителство няма да разединява хората, защото след Реформаторския блок всички правителства на Българи ще бъдат реформаторски. Това заяви лидерът на „Движение България на гражданите" Меглена Кунева по време на Първата среща на софийските организации на Реформаторския блок.

 

Никога повече български парламент няма да тръгва срещу европейската ориентация на България. Защото това ще е параламент със силна реформаторска група. Никога повече в европарламента няма да извива глас българска омраза, защото там ксенофоби, популисти и политически ГМО няма да има - ще има реформатори. Никога повече български кметови и общински съветници няма да бъдат притискани в ъгъла и изнудвани чрез държавни субсидии, няма да бъдат унижавани с изборни манипулации, категорична бе Кунева.

 

По думите й, Реформаторският блок днес приключва етапа на своето структуриране. И започва друг – на силно обединение на всички демократи и реформатори в България. РБ прилича до голяма степен на Европейския съюз и ще постигне нашия български граждански конвент – дълбоки реформи, които цялото обощество очаква, каза още Меглена Кунева. Тя допълни, че Европа има стратегия до 2050 г. и тази стратегия ще е моторът, който ще мобилизира и реформаторите, и цялото прогресивно реформаторско гражданско общество на България.

 

Тя подчерта, чр Реформаторският блок може да има модерна, зряла, разумна политика и да намира принципно съгласие, когато има сблъсък на интереси в обществото. Това направихме като предложихме нови правила за обществени поръчки, нови правила за започване на бизнес, ясни правила за пенсионната система. Факт. Направихме го, допълни още тя.

 

Ще победим и на предсрочните избори. Ще победим и старите победители, и новите лъжепобедители. Ще печелим избори и ще вярваме в отбора си, каза още лидерът на Движение България на гражданите и посочи, че на европейските избори всички, които подценяват интелигентността на българския гражданин, ще се изненадат от резултата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай