Кой ще е новият вътрешен министър? Петков го издаде

Ще предлагат очаквано Бойко Рашков за поста

Кой ще е новият вътрешен министър? Петков го издаде | StandartNews.com

Ние от „Продължаваме промяната“ много харесваме Бойко Рашков и когато почнем разпределението, бихме го предложили за вътрешен министър. Бихме го предложили на нашите коалиционни партньори.

Нашето предложение би било той. Но това не означава, че ще бъде той. Това ще го решат нашите коалиционни партньори"

Това каза по „Евроком“ съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков. Ето още от неговото изказване:

Той допълни: „Много ми е хубаво, като няма какво да крия. С Никола Минчев се познаваме от дълго време. Работили се по моя любим казус „Корал“. Един човек от сивия сектор беше завладял дюните.

Това бе младият адвокат, който написа жалбата. Ние видяхме способен юрист и млад човек с каузи. Щом казахме ,че тръгваме с „Продължаваме промяната“, той застана до нас.

Трябваше да напусне работата си, кантората. Той от самото нямало се впусна с идеята да е част от нашия екип. Всички се чувствахме, че направихме правилното решение.

Разговорите са конструктивни. Другите казаха, че имаме право да сложим наш представител, понеже сме най-голямата политическа сила. Снощи казахме, че това е нашето предложение. Той е с много висок професионален стаж, той е с много чисто минало. Няма компромати, скандали. Той е тук за каузата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай