Сагата за Лена продължава, кой погна Слави

Предлагам да бъдем публично линчувани с камъни, каза лидерът на ИТН

Сагата за Лена продължава, кой погна Слави | StandartNews.com

Слави Трифонов съобщи, че след Комисията по дискриминация и СЕМ се е намесил в сагата за песента за Лена. Лидерът на ИТН съобщи това с пост във Фейсбук. 

Ето и целия текст: 

След Комисията по дискриминация и СЕМ се е заел да ни трича заради песничката за Лена.

Защо? Защото “Седем-осми Ти Ви” е пуснала въпросната песничка и е нарушила, цитирам - “добрите нрави”.

Не знам как така са нарушени добрите нрави с една песничка по мотиви от действителен случай, с действителни лица и събития в една ер би енд би квартира.

Ако питате мен, “добрите нрави” са нарушени от двамата герои в песничката. Защото семейните ценности и вярността към съпруга и годеник са част от добрите нрави. Поне в нашето общество. За Канада - не знам.

Та, СЕМ ще иска да наложи глоба на “Седем-осми Ти Ви” заради нарушаване на добрите нрави, в размер от 3 до 20 хиляди лева.

Защо? Защото гледаме от “грешния ъгъл”.

И представяте ли си какви сме грешници да гледаме от “грешния ъгъл”? Ще ни глобяват с до 20 хиляди лева. Спомням си, че имаше един швед, който нарита една камериерка в Слънчев бряг и съдът му наложи глоба от 4500 лева. Която той даже и не плати. Явно за СЕМ ние сме по-големи престъпници и от тоя швед.

Вече почва да ми писва от целия тоя фарс с тая песничка. Затова вече в главата ми се върти следната идея - да поканим СЕМ, Комисията по дискриминация, “Българския център за джендър изследвания”, от чийто представител е пусната жалбата срещу нас в Комисията по дискриминация, да застанем със сценаристите пред тях на площада и да бъдем публично линчувани. С камъни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай