Кой е човекът на ГЕРБ за София? Тома Биков проговори

Важния разкрития преди изборите

Кой е човекът на ГЕРБ за София? Тома Биков проговори | StandartNews.com

Един от лидерите на ГЕРБ направи важно разкритие за предстоящите общински избори.

Политическа партия ГЕРБ се регистрира за самостоятелно явяване за местния вот на 29 октомври, внасяйки 9999 подписа в ЦИК, предаде репортер на Novini.bg.

От ГЕРБ обаче не пожелаха все още да разкрият името на своя кандидат за кмет на столицата, а на питане защо продължават да го пазят в тайна, отговориха, че „обичат тайните“.

Мога само да ви уверя, че ще предложим подготвен човек – такъв, който познава София и разбира от политика, а не е попаднал случайно на някаква позиция. В никакъв случай няма да експериментираме, подчерта Тома Биков пред журналисти след регистрацията в ЦИК.

По думите му от ГЕРБ не възнамеряват да загубят София, а мислят в насока как да продължат развитието ѝ.

„Тръгваме към победа на местните избори и с вярата, че можем да предотвратим това, което се случи на национално ниво в последните две години. Българските общини не трябва да се превръщат в стартъпи, оттук-нататък общините и държавата трябва заедно да създадат стабилност. И в тази кампания ще се борим за стабилна България. Факторът за нормализация се нарича ГЕРБ“, добави още Биков.

Той добави, че в партията е почти приключил процесът на утвърждаване на кметове на общини, на кметства и общински съветници.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай