Костов приключи държавата! Смразяваща прогноза

Какво коментира бившият премиер

Костов приключи държавата! Смразяваща прогноза | StandartNews.com

ДБ ще бъде напълно унищожена от евентуална коалиция с ГЕРБ и ДПС.

По думите му "Продължаваме промяната" дължи отговор защо се стигна до този резултат на изборите.

"Най-острият проблем на страната е, че мафията се консолидира и създаде собствена йерархична пирамида, в която издигна на върха свои представители и така престана вече да бъде мафия. Мафиотската пирамида наложи на всички своите правила. От това дойдоха много от процесите на разпад в обществото", подчерта бившият премиер, пише novini.bg.

Костов изтъкна, че има ясна възможност за управление - тези, които свалиха правителството на Кирил Петков, да поемат сега управлението на страната:

"Тази възможност беше казана от Кирил Петков. ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" са искали да управляват, щом са свалили другите, сега да вземат и да направят управление.. За ГЕРБ не е ясно на каква позиция е, след като направи този газопровод, за да обслужи Путин.

Те са партии на статуквото, а партиите на статуквото са били винаги компромисни по отношение на Путин, дори са се опитвали да колаборират с него. Вождът на "Възраждане" Костадин Костадинов единствен се позиционира ясно по всички въпроси, заемайки политически позиции, което не чухме от другите. Корнелия Нинова въобще не може да си позволи да заеме позиция, да не говорим за ИТН, които може би и не знаят, че трябва да заемат позиция".

Прогнозата на Костов е всички политици да се изпокрият и никой да не смее да управлява.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай