Вторник,

Костадинов: Владеете чрез страх. Но ние се опълчихме

От: СТАНДАРТ -
Костадинов: Владеете чрез страх. Но ние се опълчихме
A
A
A

От днес започва да тече последният срок, в който България може да се оттласне от дъното. Това каза председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов в декларация от името на група за старта на новия парламент.

Единствен от лидерите Костадинов се само към българите, негови сънародници, защото всички в залата са именно такива. По думите му днес народът заслужава нови решителни и откровени водачи.

"Крайно време е българската политика да бъде управлявана от достойни мъже", коментира още Костадин Костадинов. Според него България няма нужда от страхливи и продажни управници, а от хора, които защитават българския национален интерес.

"България има имунна система. Има своите безстрашни синове и дъщери. Хора, които искат достойно бъдеще. Търсих и намерих такива хора, непримирими и ги поведох, за да мога днес с 12 от тях да съм тук", каза той и отчете, че навън са стотици хиляди.

"Страхът в тази зала буквално може да се усети. Стъпвате върху страх и владеете чрез страх", каза той и посочи, че не може вечно да се краде, лъже и изнудва.

"Българите, които подкрепиха "Възраждане", не се страхуват. Притиснат до стената човек има два избора - да се подчини, или да се опълчи. Ние възрожденците се опълчихме", заяви още Костадин Костадинов.

Той заяви, че "Възраждане" ще се бори с модерния фашизъм, както и да кажат "Не" на Зелената сделка, да защитят българския национален интерес в Северна Македония и да освободят страната ни от чуждите военни бази.

Тагове:

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички