Костадинов отговори на Хазарта: Предчувствам тежка катастрофа

Опитът за нападки и обиди от трибуната на парламента, говори само за едно: страх, заяви лидерът на Възраждане

Костадинов отговори на Хазарта: Предчувствам тежка катастрофа | StandartNews.com

"Научих, че Христо Петров, депутат от "Продължаваме промяната", се обърнал към участниците във вчерашния протест с думите, цитирам: “шепа нещастни фашисти”. Уважавам правото на лично мнение на всеки човек. Разбирам реакцията на господин Петров, все пак само след 1 месец управляващите се срещнаха с “народната любов”, но не разбирам едно нещо и сега ще ви го споделя. Тъй като протестът вчера беше на всички свободни хора, а не само на "Възраждане", както добре се спекулира в медиите, Христо Петров нарече хора от браншовите организации, лекари, студенти, пенсионери и майки на деца с увреждания, всички тези хора, които няколко часа измръзнаха на студа, за да се борят против доказано неефективните мерки срещу Ковид-19, “шепа нещастни фашисти”? Ето това не разбирам!", написа във Фейсбук лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов. 

Г-н Хазарта, подсетихте ме за нещо - трябва да въведем тестове за алкохол и наркотици за депутатите. Сигурен съм, че ако издържите тези тестове, те ще ви помогнат повече да не виждате ваксинирани фашисти, поне на работното си място, каза Костадинов.

"Има начини и методи, по които може да обориш всеки свой опонент, опитът за нападки и обиди от трибуната на парламента, говори само за едно: страх. При Борисов бяхме “тулупи” и “маргинали”, при промяната сме “шепа нещастни фашисти”. Имам лошото предчувствие, че след “промяна” ще има тежка катастрофа. Новите управляващи са наследили от предшествениците си рядката болест, спохождаща самозабравили се управници, и тя се нарича късогледство", изтъкна той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай