Костадинов гласува за кмет, който ще ходи на работа

Направи прогноза за живота на правителството

Костадинов гласува за кмет, който ще ходи на работа | StandartNews.com

„Гласувах за това Варна да има кмет, който да работи за града". Това каза лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов, след като упражни правото си на глас. Той направи това в морската столица.

Костадин Костадинов изчака, преди да влезе в секцията си в училище "Стоян Михайловски" във Варна. Той е подал гласа си за кмет, който да ходи на работа. Гласувал е за чист и работещ град, както и за нормален живот.

Истината е, че няма нищо по хубаво от машинния вот, стига да не е в ръцете на шарлатани. Сега с хартиения вот ще има много невалидни бюлетини, каза Костадинов.

Ще има извънредни избори, но не зная кога, прогнозира Костадинов. Според него кабинетът щял да издържи най-много до пролетта, макар че това била вредна агония за страната и настоя за бърза оставка на Денков.

Той уточни, че в морската ни столица е нужна пълна промяна. „Гласувах да имаме това, което имахме като деца. Тогава градът беше чист, работещ и зелен. Беше витрината на България. Това не е носталгия по тоталитаризма, а по един нормален живот. Призовавам хората да излязат и да гласуват за бъдеще, различно от това, което ни подготвя тройната коалиция”, каза Костадинов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай