Корнелия се похвали, но не спомена Ваня

Какво каза лидерът на БСП

Корнелия се похвали, но не спомена Ваня | StandartNews.com

Лидерът на БСП Корнелия Нинова се похвали с резултатите от вота без да спомене името на Ваня Григорова, която отива на балотаж в София. Нинова даде брифинг от централата на "Позитано" 20 и се опита да отклони настоятелните въпроси на журналистите защо по-рано тази вечер не е застанала до Ваня Григорова, когато тя даде първото си изявление заедно с лидера на БСП София Иван Таков.

Щабът на БСП е на "Позитано", тук обобщавахме с колегите данните от цялата страна, а софийската организация си събира данните от столицата, каза Нинова. 

В няколко десетки общини печелим на първи тур и в още повече от тях отиваме на балотаж, заяви Нинова. И изброи няколко областни града: Русе, Разград, Силистра, Хасково. Направи обаче уточнението, че все пак данните къде социалистите отиват на втори тур ще станат ясни утре. 

Да не забравяме, че БСП няма самостоятелен кандидат в Разград, социалистите подкрепят издигнатия от инициативен комитет досегашния зам.-кмет Добрин Добрев, коментираха социолози.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
insbpgkrflbx
преди 5 месеца

Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук: ----- https://lmy.de/keto

Откажи