Кметът на Белица търси християнин за свой заместник

Кметът на Белица търси християнин за свой заместник | StandartNews.com

Новият кмет на община Белица Радослав Ревански от ДПС ще назначи християнин за втори свой заместник. Все още обаче не е намерил подходящ кандидат, който да отговаря за европроектите. Управникът от три дни има вече един заместник. 42-годишният Сабит Гагъм ще отговаря за хуманитарните и социални дейности. Той е на работа в общината от 1999 година, преди това е бил учител.

„Той е експерт, ще ми бъде много полезен.Все още търся втори заместник, сигурно е само, че ще е християнин. Не бързам, няма да взема емоционално решение. Искам да открия и да заложа на човек, който е професионалист и ще върши отлично работата си. Вярвам, че скоро ще имам и втори заместник. В момента приоритет ми е завършването на обектите по европейските програми, за да няма никакви санкции за общината", заяви в сряда кметът Ревански. Градоначалникът отново благодари на хората в община Белица, че а повярвали в него и му гласували доверие. И гарантира, че чрез него всички жители на общината ще учатват в нейното управление.

„Знам как да променя към добро живота на хората в общината. Всичко, което съм обещал, ще изпълня, дори ще надградя поетите ангажименти", твърди 30-годишният кмет, който се е учил на политика от Ахмед Доган и Лютви Местан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай