Кирил Петков изненада бъдещия кмет на София. Предупреждението

Лидерът на ПП пусна бюлетина, за да има ремонт в един квартал

Кирил Петков изненада бъдещия кмет на София. Предупреждението | StandartNews.com

Съпредседателят на „Продължаваме промяната” Кирил Петков пусна бюлетината си на местните избори и изненада с предупреждение бъдещия кмет на София.

Гласувах, за да мога в следващите четири години да казвам на местната власт с какво не съм съгласен. Защото съм дал своя глас и своето доверие, заяви Петков.

„Живея на улица „Шишман”, която през последните три години беше ремонтирана многократно. Затова реално гласувах за нещо практично – да няма пореден ремонт на „Шишман”. Имам приятел и в „Люлин”, чиято улица не е ремонтирана от 20 години. Гласувах и неговата улица да бъде ремонтирана, защото не може само центърът да се ремонтира. Гласувах и фасадите и дворовете на училищата да станат по-хубави. Гласувах, за да могат и общинските болници да станат по-нормални”, каза още  съпредседателят на ПП, след като упражни правото си на вот на местните избори.

По думите му е важно в днешния ден да гласуват колкото може повече хора, защото така тежестта на всякакви изборни измами ще бъде по-малка. „Броят на невалидните бюлетини ще бъде отчетен и всички българи ще видим какво означава да се върнем с гласуване изцяло на хартия. Нека не губим ентусиазъм и кураж. Реално, колкото и да са фалшификациите, ако гласуваме като в Полша – със 70% избирателна активност, тези фалшификации ще са малък процент от крайния резултат”, подчерта той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай