Кирил Добрев: Гласувах за силна и единна БСП

Кандидатът за лидер на левицата заяви, че има информация за нередности в изборния ден

Кирил Добрев: Гласувах за силна и единна БСП | StandartNews.com

Гласувах за силна и единна БСП. Това каза кандидатът за лидер Кирил Добрев, пускайки бюлетина по време на вътрешните избори в соцпартията.

 „Гласувах за този, който може да направи БСП отново победител. Така, че хиляди, милиони да се гордеят с нея“, допълни Добрев. Той остана лаконичен относно неясният брой на членовете на левицата, които имат право на глас.

„Прилича ми малко като в казармата, където получавах заповеди да копая от оградата до обед. В случая, ние гласуваме от сутринта, докато изберем председател. Надявам се всички социалисти да са във форма“, добави социалистът.

 

Кандидатът за лидерския пост уточни, че се е объркал кой е останал в битката за председателското място и кой се е оттеглил. „Има доста сигнали от сутринта, моят екип ги обобщава. Изпратили сме доста сигнали. Имаме рекордьори - за 22 минути са гласували 30 души. Това са някакви гении, които за около 40 секунди са попълнили ЕГН-то си и са гласували“, коментира Добрев.

По думите му мобилната секция във Варна трябва да обиколи 419 адреса. Според него това е за Рекордите на Гинес. Той пожела успех на колегите си и призова социалистите да бъдат активни.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай