Хамид Хамид с разкритие за тока. Къде е пръстът на Прокопиев

Депутатът от ДПС обясни как се надуват сметките

Хамид Хамид с разкритие за тока. Къде е пръстът на Прокопиев | StandartNews.com

Разкритие какво надува сметките за ток на хората у нас направи от трибуната на парламента зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид.

Моля, като излизате, да правите такива фундаментални изказвания, първо прочетете действащата нормативна уредба. Студен резерв не съществува, няма го. Отменен е, каза Хамид, репликирайки младия депутат на "Продължаваме промяната" Искрен Арабаджиев, шеф на социалната комисия в НС. Той обяви, че студеният резерв от ТЕЦ Варна влизал в сметките за ток на хората.

Няма как студен резерв от кой да е ТЕЦ, най-малкото от ТЕЦ-Варна, да фигурира в сметките на гражданите, за които цялата страна недоволства, възрази Хамид.

Но там, млади колега, проверете, колко пари получава вашият ментор – Иво Прокопиев от фонда за безопасност. Ако проверите колко пари получава - двойна субсидия за неговите соларки, ще разберете, защо сметките на хората са така надути, подчерта Хамид Хамид. И заяви: "Заради вашия ментор, колеги! Реформата която ще направите е само една: Да спасите кожата и милионите на Иво Прокопиев!"

Д-р Ахмед Доган и ДПС не е лъжица за вашите уста, репликира Арабаджиев и д-р Хасан Адемов. "Уважаеми г-н Арабаджиев, за да можете днес, тук от тази висока трибуна, да говорите свободно, демократично, господин Доган, много преди да се родите, е лежал в затвора точно за тази свобода - Вие да говорите, за демокрация", заяви Адемов.

Трите букви ДПС не са лъжица за твоята уста, г-н Арабаджиев, допълни народният представител.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай