Петък,

Каримански: Да запретнем ръкави и да действаме. Ще има ли кабинет?

От: СТАНДАРТ -
Каримански: Да запретнем ръкави и да действаме. Ще има ли кабинет?
A
A
A

„Съществуват три основни принципа, според които човешкият живот процъфтява. Първият принцип се основава на това, че повечето хора са естествено различни и разнообразни. Ние трябва да намираме пътя един към друг и да се радваме на различията и богатството, което носят душите и интелекта ни. Точно в тази зала, в която се гласуват законите с мисъл за бъдещето, бих искал да покажем сговор, пристойно поведение и трудолюбие, подобаващо на високия морал и почтеност на народния представител“, каза Любомир Каримански от „Има такъв народ“ в първата си реч от трибуната на новия парламент.

По думите му вторият принцип е любознателността, а съчетанието на знание и морални ценности могат да достигнат „така желания стремеж към минимизиране на корупцията и вдигане на нови порядки, носещи истинската свобода на хората в България“.

„Третият принцип е свързан с развитието на творческото начало у всеки един от нас. Нека впрегнем цялата си креативност и съзидателна мощ и предложим на обществото истинска и осезаема промяна, свързана с високи нравствени критерии и стандарти, независимо от политическата окраска“, призова Каримански.

„Настъпил е моментът, в който хората с пристойно поведение, почтеност, знания, умения и опит е необходимо да обединят усилия и да запретнат ръкави в решаването на животрептящите, неотложни проблеми от ежедневието на хората, пренебрегвайки и укротявайки егото си. Необходимо е да спрем да се оправдаваме, а да действаме“, каза още депутатът от ИТН.

„ПГ на ИТН ще направи всичко възможно да бъде съставено правителство, парламентът да работи през целия си мандат. Ще се стремим да следваме трите принципа за процъфтяване на човешкия живот и хората в България да бъдат спокойни“, завърши Любомир Каримански.

Тагове:

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички