Карастоянова: Нямам отношения с производители на алкохол

Карастоянова: Нямам отношения с производители на алкохол | StandartNews.com

Депутатът от Патриотичния фронт Полина Карастоянова заяви, че към момента няма отношения с производители на спиртни напитки и е подкрепила текста, ограничаващ производството на домашна ракия, защото той е в подкрепа на икономиката, съобщава БНР.

"И днес, ако имам възможността да го направя, аз бих била вносител отново на това предложение, защото то е професионално, аргументирано, има много ясни мотиви", заяви Карастоянова. Тя добави, че би подкрепила всяка законодателна инициатива, която има за цел с финансово-икономически мерки да дисциплинира пазара и да ограничи дела на сивия сектор в българската икономика. "Моят тип подкрепа е бил единствено и само по финансово-икономически съобръжения", каза още Карастоянова.

Относно комуникацията и с Валери Симеонов тя коментира така: "Той не е водил разговор с мен. Симеонов направи вчерашното изявление спонтанно и без да информира парламентарната група. Когато има една тенденция на намаляване на подкрепата и тя е потвърдена през последните избори, обикновено се търсят други поводи, за да може да се компенсира този тип резултати".

Припомняме, че вчера Валери Симеонов свали политическото си доверие от Карастоянова и я обвини в лобизъм, а другият съпредседател на Парламентарната група на ПФ Красимир Каракачанов застана зад нея.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай