Каракачанов: Някои си шият нови костюми

Има два вида политици, вие от кои сте, попита ГЕРБ вицепремиерът

Каракачанов: Някои си шият нови костюми | StandartNews.com

Аз няма да цитирам нито Гьоте, нито Шекспир, нито Аристотел. Но като историк знам, че има два вида политици – едните, които се жертват за нацията и държавата си и други, които жертват нацията и държавата в името на своите интереси. Това заяви лидерът на ВМРО, вицепремиерът  Красимир Каракачанов по време на конференцията на ГЕРБ.

В последните 3 години и 3 месеца България се управлява от коалиционно правителство – на ГЕРБ и Обединени патриоти. В последните 30 дни в България има хора, които казват, че искат смята на властта. Някои от тях млади, интелигентни хора, учили в Европа, твърдят, че има разлика там и тук. Сигурно. Но така и не чух от всички, които искат ново правителство, каква програма предлагат, заяви Каракачанов. Реформата не означава да променяме конституцията и да въвеждаме еднополовите бракове, както искаше един от лидерите на протеста. Това е удар върху начина на живот на българите, категоричен бе лидерът на ВМРО. Искам да чуя какви промени предлагат, защото въпросът не е да кажеш какво не ти харесва, а как да се промени, заяви още вицепремиерът. И допълни: „Нито един от тези които си поръчват новите костюми в момента не каза какво правим с демографската криза, например”.”

Днес има хора, които са готови да хвърлят държавата в пропастта, само и само за да се докопат до властта, каза още Каракачанов. И попита ГЕРБерите: „Вие от кои политици сте?” Ако сте от първия вид, трябва да кажете какво правим до края на мандата, обобщи Красимир Каракачанов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай