Карадайъ с остър въпрос: Кога Кирил Петков лъже?

Лидерът на ДПС с тежки думи в пленарната зала

Карадайъ с остър въпрос: Кога Кирил Петков лъже? | StandartNews.com

С остри думи се обърна лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ към премиера Кирил Петков в пленарната зала.

Когато клетвопрестъпникът и нарушител на Конституцията тръгне да сипе лъже, най-малкото, което трябва да сторите, е да му направите забележка, каза на председателстващия заседанието Мирослав Иванов Карадайъ, визирайки премиера Кирил Петков.

На този лъжец и клетвопристъпник, все пак трябва да му напомним, че темата „Магнитски“ е тема, актуална, интересна, любопитна и е добре да се запознае с нея, не само да лъже. По темата „Магниткси“ г-н Пеевски си води делата  в Америка. Тя е демократична държава има свое законодателство, там вървят определени процедури, продължи Мустафа Карадайъ.

И заяви: "Трябва да напомним на този лъжец, че е подписвал документи, в който казва, че г-н Пеевски няма нищо общо.".

Тогава ли лъже или сега? Да му напомним и на дружината, която от една година са министри и са на власт, че техните актове нашият съд, българският съд ги обявява за незаконни, припомни още лидерът на ДПС.

Самите те се обвиняват за корумпирани, единият казва, че е корумпиран, другия казва, че  е корумпиран. Това е тема не за пленарната зала, а за прокуратурата, категоричен бе Мустафа Карадайъ. И заяви: "Призовавам ви да изпълним Конституцията на България и Правилника на Народното събрание и да ги отстраним от властта.".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай