Камен Костадинов: Трябваше да настояваме за дебат в парламента

Камен Костадинов: Трябваше да настояваме за дебат в парламента | StandartNews.com

София. "Може би трябваше да настояваме за дебат в парламента при гласуването за Делян Пеевски, той имаше своя концепция и можехме да настояваме да я изложи", каза в предаването „Факторът Кошулков" по TV7 Камен Костадинов, зам.-председател на ПГ на ДПС. Той смята, че на свикания от президента Росен Плевнелиев Консултативен съвет за национална сигурност в четвъртък Пеевски може да представи идеите си, а премиерът Пламен Орешарски да изложи аргументите си за своя кадрови ход.

Според Костадинов Делян Пеевски има своята професионална биография. Неговият основен проблем бил, че е допуснал да му се изгради негативен публичен образ, без да реагира своевременно, смята Камен Костадинов.

"Не оспорвам правото на протест на хората, напротив. Очевидно е, че вчерашният протест беше цивилизован. Но това не променя факта, че от страна на опозицията в Народнoто събрание се прави организация и са пуснати директиви до структурите на ГЕРБ в страната за масово участие в протестите", каза Костадинов. Той призова хората „да съдят по резултатите, а не по емоциите".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай