Камбитов: За мен резултатите са очаквани, защото мандатът ми бе успешен

Камбитов: За мен резултатите са очаквани, защото мандатът ми бе успешен | StandartNews.com

Новият стар кмет на община Благоевград Атанас Камбитов от ГЕРБ посвети изборната победа на баща си, който имаше рожден ден в изборния ден. „Абсолютно очаквани резултати, не съм изненадан. Според мен кметският ми мандат беше успешен и приемам резултата като оценка на това, което правихме последните 4 години", каза градоначалникът Камбитов. Според него конструкцията на бъдещия общински съвет ще бъде подобна на предишния и отново очаква добра съвместна работа.

„Тази кампания за мен беше по-лесна от предишната. Винаги съм бил сигурен в успеха, защото смятам, че си свършихме добре работата и за разлика от всички други, които обещаваха, нас ни оценяваха по това, което сме направили", каза още Камбитов.

Той заяви, че още първия работен ден ще назначи заместник-кметове по строителството и по хуманитарните дейности. По думите му той се е спрял на конкретни хора, но отказа да обяви имената. „Благодаря на всички, които ме подкрепиха. Ще благодаря и на тези, които не ме подкрепиха. Ще работя така, че след 4 години да разберат, че са направили грешка и да ме подкрепят", допълни Камбитов. Той спечели надпреварата със смазващите 59%, втори с 11% остана Владимир Елезов, подкрепен от АБВ, НДСВ, ОБТ и Сдружение „ЕКИП".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай