Какво сполетя Слави заради песента за Лена

Една песничка, която направиха моите сценаристи, толкова притесни някои хора, коментира лидерът на ИТН

Какво сполетя Слави заради песента за Лена | StandartNews.com

Слави Трифонов бе ексклузивен гост в подкаста на Йонислав Йотов "При ТоТо". Лидерът на ИТН разказа за няколко култови ситуации, в които е изпаднал в "Шоуто на Слави". 

"Влади Въргала е голям пич. Той е истински приятел и е много свестен мъж. Той е причината да вляза в цялата тая история. Покани ме да снимам нещо. Аз разказвах вицове, той разказваше и после ме покани да снимаме в предаването "Ку-ку". Започнахме и мога да разказвам много неща", сподели шоуменът. 

Лидерът на ИТН коментира и песента за Лена Бориславова.

"Ку-ку беше място, на което правехме каквото си искаме. Аз съм решавал какво да играя. "Каналето" изкара 2-3 години, защото ни спряха. Направихме нещо, което подиграваше тогавашната ситуация. Нищо не се е променило. И сега една песничка, която направиха моите сценаристи, толкова притесни някои хора, че днес давах обяснения пред Комисията за дискриминацията, която не позволява да се подиграваш пред жени", разкри Слави, пише "Блиц". 

"Според тая комисия е така и трябваше да се оправдавам и да дам обяснение защо сме направили тая песничка, в която аз не участвам. Вече колко години ще станат, 28 години, нищо не се е променило. Това е много тъжно. Някаква песничка, някакви хора пеят нещо, че ще ме дават на Европейската комисия за тая песничка. Това много ги тревожи и тормози. Хубаво е, че има такава комисия, ама защо е изпята песничката за кака Лена.

Кака Лена, кака Лена - запя той, а Тото го секна. "Не пей сега", каза той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай