Как пада властта? Люта закана на Томислав Дончев

Той обясни дали е свалено правителството

Как пада властта? Люта закана на Томислав Дончев | StandartNews.com

Изборите не идват в добро време, нито за политиците, нито за народа, по-хубаво за нас беше промяната да продължи още, за да може да видим всичките измерения на промяната, но съм убеден, че от гледна точка на конюктурните партии, това щеше да бъде повече опасно за Републиката, за обществото, за икономиката. Това каза Томислав Дончев в „Панорама“ по БНТ.

Правителството не го свалихме ние, то се самосвали. Сега ние от ГЕРБ искаме да разширим подкрепата си и да станем първа политическа сила. Както се казва, суверенът ще се произнесе и ще даде задача на всички нас, политиците, да види доколко ще бъдем в състояние да решим по най-добрия начин проблемите.

Но, да ГЕРБ ще направи силна кампания, с опит да покажем на българите и на българските граждани, път, посока, спокойствие и възможност за справяне с всички кризи, които са връхлетели България. Някои дошли отвън, някои предизвикани от некомпетентността на правителството. В политиката успехите се доказват със силни послания, с работа и с резултати, допълни Дончев. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай