Събота,

Как пада властта? Люта закана на Томислав Дончев

От: Редактор -
17063
Как пада властта? Люта закана на Томислав Дончев
A
A
A

Изборите не идват в добро време, нито за политиците, нито за народа, по-хубаво за нас беше промяната да продължи още, за да може да видим всичките измерения на промяната, но съм убеден, че от гледна точка на конюктурните партии, това щеше да бъде повече опасно за Републиката, за обществото, за икономиката. Това каза Томислав Дончев в „Панорама“ по БНТ.

Правителството не го свалихме ние, то се самосвали. Сега ние от ГЕРБ искаме да разширим подкрепата си и да станем първа политическа сила. Както се казва, суверенът ще се произнесе и ще даде задача на всички нас, политиците, да види доколко ще бъдем в състояние да решим по най-добрия начин проблемите.

Но, да ГЕРБ ще направи силна кампания, с опит да покажем на българите и на българските граждани, път, посока, спокойствие и възможност за справяне с всички кризи, които са връхлетели България. Някои дошли отвън, някои предизвикани от некомпетентността на правителството. В политиката успехите се доказват със силни послания, с работа и с резултати, допълни Дончев. 


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички