Кадиев иска промяна в БСП

Кадиев иска промяна в БСП | StandartNews.com

София. „Имам една цел в момента - да помогна на БСП да се промени. Искам в партията да влязат млади, свободолюбиви и предприемчиви хора". Това заяви червеният депутат Георги Кадиев в предаването „Всяка неделя" по Нова.

„Политиката възпроизвежда хора, които не могат да се реализират никъде другаде. Точно затова искам да привлечем млади хора, продължи той и обясни, че БСП има същия генерализационен проблем, от който страда и страната ни като цяло.

„Както и да го въртиш, един глас от Атака ти трябва", каза Кадиев по повод провалените заседание на парламента през изминалата седмица. По повод изказването на лидера на Атака Волен Сидеров от трибуната на НС, че трябва да пазят партията „като стайно цвете", депутатът каза следното: „Не можем до безкрайност да търпим". На въпрос докога ще продължава агонията в парламента, той отговори, че тя ще бъде дълго.

„Те не искат ГЕРБ да са на власт. И аз правя всичко възможно ГЕРБ да не са на власт", продължи коментара си Кадиев. И уточни, че според него много хора са обединени от идеята да не бъде дадена отново властта в ръцете на ГЕРБ.

Кадиев обясни още, че колкото по-рано са изборите, толкова по-добре ще бъде за БСП. Предсрочните избори обаче не са добър изход за страната ни, изтъкна той.

„Предложих да отнемаме партийната субсидия, ако партия не влиза на заседанията. Но колегите решиха, че е нормално да правиш такива демонстрации", обясни народният представител.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай