Къде печелят още на първи тур в Северозапада

Къде печелят още на първи тур в Северозапада | StandartNews.com

Липсва официална информация за резултатите от вота за кметове и общински съветници в Северозапада, данните от екзитпола сочат, че в някои населени места ще има победител още на първи тур, съобщи "Трибали".

Най-вероятно втори мандат община Борован ще управлява инж. Десислава Тодорова. Според социологическите проучвания тя е спечелила солидна подкрепа от избирателите. В друго село от общината - Нивянин, за кмет най-вероятно ще бъде избран досегашният управник Милен Гайдарски. В Сираково води убедително Гриша Георгиев.

Втори мандат най вероятно ще спечели и кметът на Хайредин Тодор Алексиев, както и на Селановци - Росица Койнова. Румен Шопов най-вероятно ще бъде преизбран в село Липница, а Росен Николов - в Оселна.

Избран кмет вече имат и във Върбешница - Магдалена Динкова, в Търнава - Габриела Раловска, в Горна Бешовица - Иванчо Велчов, в Добруша - Ивайло Илиев.

В Монтанско сигурен победител още на първия тур най-вероятно е Пенка Пенкова, която ще поеме отново управлението в Лом, след като пропусна един мандат, в който кмет беше Иво Иванов.
В Берковица Димитранка Каменова има солидна преднина пред своите опоненти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай