Ицо Хазарта призна защо е влязъл в политиката

Христо Петров се е посветил да помага на деца от домове за временно настаняване

Ицо Хазарта призна защо е влязъл в политиката | StandartNews.com

Депутатът Христо Петров разкри защо е влязъл в политиката и е народен представител вече в две народни събрания.

"Не съм в политиката да стана звезда, а да загубя този статус", е горчивото признание на Ицо Хазарта, което той направи пред Нова тв.

Според него кандидатът за премиер на "Промяната" академик Денков е изключителна личност. Но не дава големи шансове за правителство с втори мандат предвид заявките. На въпрос дали самият той би станал министър,  например на образованието, Хазарта отговори: "Приемам това като опит за шега".

Рапърът прати на "други специалисти" Бойко Борисов, помолен да коментира последните нападки на лидера на ГЕРБ към ПП. Но призна, че работи отлично с колеги от почти всички групи по своята кауза.

Христо Петров се е посветил да помага на деца от домове за временно настаняване. До момента има над 1000 молби за помощ. Следващата седмица депутатът ще съобщи огромна новина как може да бъде променена генерално политиката спрямо тези изоставени малчугани.

Хазарта призна, че дарява заплатата като депутат изцяло на каузата, за да може децата от въпросните домове да почиват, спортуват, учат. "Те имат нужда не само сега, когато ги заливаме с тонове вафли. Или на Великден, когато им даваме тонове козунаци", възмути се Ицо.

И призна, че много хора му се обаждат с желание да помагат, защото му имат лично доверие. Но не вярват, че помощта им ще стигне до децата, ако се обърнат към държавата.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай