Ицо Хазарта каза кой ще е новият министър на културата

Предложи Камен Донев за най-добър вариант

Ицо Хазарта каза кой ще е новият министър на културата | StandartNews.com

"Да съм в партията "Продължаваме Промяната" е моят начин да дам знак, че всичко е чисто и затова съм част от тях. Нещата стават малко бавно, трябва време да се променят нещата. Видеото на министъра на културата беше необмислено. Сигурен съм, че си е направил изводите. Камен Донев би бил компетентен и честен министър на културата".

Това заяви Христо Петров - Ицо Хазарта пред NOVA NEWS.

По думите му няма как страната ни да остане равнодушна и неутрална по отношение на войната в Украйна. Той коментира и темата за избора на нов шеф на БНБ.

"Познавам и Каримански, и Гюров, имам добри впечатления от тях, няма обаче единодушие за нито един. Продължаваме докато нещата не се случат", смята той. И допълни, че много по-важна тема са цените на храните.

"В Плана за възстановяване има 12 млрд. лева, които ще влязат директно в икономиката ни ще спомогнат нещата да се успокоят. Съсредоточен съм в това да правя каквото мога нещата да вървят", посочи Петров. За него номинацията на Карбовски в СЕМ е получила незаслужено голям организиран вой. "Той е различен журналист, има почерк. Не може да подкрепяме само "правилните" различни. Когато не съгласен с някого не го обиждай, обори го", призова той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай