Исмаилов оглави НПСД

Ще играят сами на изборите

Исмаилов оглави НПСД  | StandartNews.com

София. Корман Исмаилов е избран за председател на Народна партия „Свобода и достойнство”. 13 души ще бъдат част от ръководството. Освен лидера, това са: Касим Дал, д-р Мюйессер Солак, Веселин Пенев, Орхан Кошуджу, Кристиян Йончев, Митхат Мехмед, Огнян Исаев, Кемал Тинев, д-р Eмилия Тошева, Тасим Тасим и Мустафа Мустафа.

В следващите дни председателят ще предложи четирима свои заместници. "НПСД е събрала в своето ръководство много формални и неформални бъдещи лидери. За мен беше важно да посоча един екип от седем-осем души, които трябва да бъдат там. Важно беше и да присъстват хора от регионите, които да са запознати с проблемите по места", обясни Исмаилов.

Според него всичко е в техните ръце и възможности. „Самият факт, че ние тръгваме по този начин се усети и на форума, че това е сериозно начало и сериозна подготовка за изборите. Този екип е от хора, които са се трудили”, каза още Исмаилов.

Касим Дал посочи, че са екип, който работи. „Обикаляме регионите, не само големите и малките градове, но и махалите. Вчера имаше представители от всички 31 избирателни региони. От година и нещо работим усилено и това е резултатът. Продължаваме да структурираме организацията и да се готвим за парламентарните избори”, каза Дал. Той допълни, че след дълъг преход в България се живее ненормално. „Левите станаха най-богатите хора, а виждате десните на какво дередже са, затова ние говорим за качеството на живот, за това всеки да може не само да избира, но и да бъде избиран”, посочи Касим Дал.

Народна партия „Свобода и достойнство” ще прави коалиция с партии, които максимално покриват техните ценности. „За нас няма да бъде проблем да влезем сами в следващото Народно събрание”, каза още Корман Исмаилов. Той допълни, че ДПС не е адекватна за времето си партия и ще получи съответната оценка на изборите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Рени
Коментирай