Исмаилов: Искаме да премахнем манталитета на рушветчийство

Исмаилов: Искаме да премахнем манталитета на рушветчийство | StandartNews.com

Кърджали. Идваме в Кърджалийско като хубавото време, като пролетта, като нещо ново и чисто, като една промяна.Това каза в Черноочене Корман Исмаилов, председател на Народна партия "Свобода и достойнство" и водач на листата на Коалиция "Център-свобода и достойнство" от 9 МИР Кърджали. Той сподели, че е на обиколка в региона, за да представи кандидатите за народни представители.

"Пред родопчани обясняваме, че искаме да премахнем манталитета на рушветчийство, корупция и тотален политически и икономически натиск върху хората, наложен през годините на прехода", заяви Исмаилов.

Той изтъкна, че акцент в предизборната кампания на Коалиция "Център-свобода и достойнство" е да направят всичко възможно за възстановяване на региона, който трайно се обезлюдява въпреки вложените инвестициите в инфраструктура.

"Средствата се обезсмислят, ако в населените места няма хора, ако няма млади семейства и деца", заяви Исмаилов.

Заедно със свои симпатизанти той премина по главната улица на Черноочене и разговаря с местните жители. Най-честите въпроси, които му задаваха родопчани бяха свързани с безработицата и развитието на малкия и среден бизнес.

След Черноочене, Исмаилов замина за срещи с избиратели в Ардино и Момчилград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай