Хубенова: Да помогнеш на нуждаещи се хора е прекрасно и благородно

Хубенова: Да помогнеш на нуждаещи се хора е прекрасно и благородно | StandartNews.com

По повод Международния ден на благотворителността – 19-ти октомври, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Асеновград Силвия Хубенова организира благотворителна изложба – базар на кулинарни произведения.

„Искаме да сме съпричастни с болката на тези, които имат нужда, искаме да покажем, че е изключително важно да даваш и да помагаш, искаме да дарим надежда на Люси – учителката Людмила Ангелова от Професионалната гимназия по цветни метали „Иван Асен ІІ" , която се бори с тежко онкологично заболяване. За лечението й в Германия са нужни 168 557 евро. Вярваме, че средствата, които събираме с тази изложба, ще дадат малка искрица надежда за излекуване на Люси", каза Силвия Хубенова. По думите й,

човешкият опит показва, че отварянето на сетивата ни към човешкото нещастие ни прави по-силни, по-добри, по-щастливи и пълноценни личности.

В библиотеката „Паисий Хилендарски" в Асеновград жители на общината подредиха – различни кулинарни изкушения. На изложбата можеха да се видят от баници, питки, през салати, торти, различни сладкиши и всички те поднесени изключително атрактивно и с вкус. Средствата, събрани от изложбата – базар -1500 лева, бяха връчени лично на дъщерята на Людмила Ангелова - Теодора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай