Гореща прогноза от магьосника на изборите! Смяна на местата в парламента

Ето коя партия колко евродепутати ще има

Гореща прогноза от магьосника на изборите! Смяна на местата в парламента | StandartNews.com

Смайваща прогноза направи най-големия изборен спец у нас проф. Михаил Константинов. 

Ако има предсрочни парламентарни избори, досегашната управленска конфигурация няма да се възпроизведе точно, каза проф. Константинов в интервю за "Денят на живо" по БНТ.

Според него при предсрочен вот бъдещият парламент би бил по-малко евроатлантически. "Сега ДПС, ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ имат около 160 депутати, ще останат 130 при нов вот. Опозицията ще спечели около 30 места повече в сравнение със сега", смята професорът. 

Математикът направи прогноза и за евроизборите. "5 депутати за ГЕРБ, 4 за "Възраждане", 3 за ДПС, 3 за ПП-ДБ, 2 за БСП. Това показват изследванията", посочи той. И допълни, че в 5 държави в света, включително България, гласуват с машини.

"Бойко Борисов и председателите на ПП-ДБ ще изберат министрите, на преговарящите имената им ще бъдат само съобщени. Смятам, че финансовият министър ще остане", добави Константинов относно преговорите за ротацията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
kippin
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи