Четвъртък,

Голяма изненада в групата на ГЕРБ. Неочакван депутат

От: СТАНДАРТ -
57611
Голяма изненада в групата на ГЕРБ. Неочакван депутат
A
A
A

Доскорошният национал и носител на много титли по класическа борба от Дупница Даниел Александров става депутат, но от 23 МИР-София, обявиха пред медиите от централата на ГЕРБ в града. Това стана възможно, след като професорът от „Пирогов“ д-р Асен Балтов обяви, че е взел решение да се откаже от депутатското си място, защото смята, че ще бъде по-полезен за хората и обществото като лекар-ортопед травматолог, предаде БЛИЦ.

След професор Балтов в листата на ГЕРБ за 23 МИР – София, под № 5 е борецът от Дупница Даниел Александров. Той е втори и в Кюстендилската листа на Борисовата партия, но не събра достатъчно преференции, за да влезе от избирателния си район. Това става от 23-и МИР-София.

Така ГЕРБ вкарва трима депутати от Кюстендилско - бившият вътрешен министър Христо Терзийски, Радослава Чеканска, която има един пълен депутатски мандат при управлението на ГЕРБ и която събира най-висок преференциален вот, и Даниел Александров.

В Дупница и в Кюстендил коментират, че борецът е един от приятелите на Борисов и на това дължи включвнето си на пето място в листата за 23-и район в София.

Коментира се дори и това, че Даниел Алесандров ще е номинацията на ГЕРБ за кмет на Дупница на местните избори наесен.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com