Голям цирк! Как нарече Костадинов опонент в БНТ

Разрази се пореден скандал в ефира

Голям цирк! Как нарече Костадинов опонент в БНТ | StandartNews.com

Остър скандал между лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов и журналистите и гости на БНТ се разрази в неделната вечер.

Причината бе отказът за достъп на журналистката Цвета Стратиева (Флора) да присъства на събитие на проруската партия, на което да свърши професионалните си ангажименти. Според партийците тя не е допусната, защото "лъже", предаде Актуално.

Последва гостра размяна на реплики на висок тон между Костадинов и гостите на Бойко Василев в студиото, а именно - Константин Вълков и Асен Генов.

"Г-н Костадинов, въпросът е кой лъже - вие казвате, че България ще изпраща войски в Украйна - лъжа.

Половината от депутатите ви имат влогове в евро. Вашият канал в Ютюб се финансира с чужди средства", каза Генов. Костадинов не даде директен отговор в студиото.

Но по-късно  написа пост във Фейсбук, за да си изкара гнева върху Генов.

"„БНТ напълно изплискаха легена – оказа се, че Бойко Василев е поканил като коментатор на изборните резултати Асен Генов“. 

„Всеки път когато Асен Генов се опитва да изрази мнение по сериозна тема, имайте предвид, че това е декоратор-технолог в керамичното производство, със средно образование. Висок е около 160 сантиметра, на 55 години, без семейство и деца, последовател на харе кришна, живеещ в панелка в кв. Надежда.

Разбирам, че Бойко Василев иска да трудоустрои безработния фаянсаджия, но все пак като данъкоплатец, който плаща издръжката на тази телевизия, искам да знам какви са критериите. Защото познавам поне десет други плочкаджии освен Асен Генов, които биха били много по-подготвени да анализират изборните резултати“, казва още той чрез поста си в социалната мрежа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай