Голям скандал в ПП! Лена с ключова новина

Обясни има ли задкулисие в партията

Голям скандал в ПП! Лена с ключова новина | StandartNews.com

Бившият депутат Александър Дунчев е дал първоначално съгласието си да е втори в листата на София-област.

Това обяви бившата шефка на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова. Направи го с коментар под свой пост във фейсбук. Така тя за първи път взе отношение по проблемите между ПП и "Демократична България" за определяне на водачите на листи.

"ПП има колективни органи, които са взели по съответната процедура решения. Решението Дунчев да не е водач, а втори в листата, което е сигурно избираемо място, е предварително обсъдено с него и неговата първоначална реакция беше на съгласие. Другото е … последваща емоция.

Задкулисие в ПП няма. Емоции обаче има - разбираемо с оглед на тежката на задача и това, че сме хора", написа Бориславова като коментар под свой пост, в който заявява: Ако някой ви обяснява, че нещо не може да се направи, в повечето случаи този ня#Кой не иска промяна, или го е страх, или завижда или не му достигат собствени качества, за да се придвижи напред", даде мъдър постулат Лена..

В петък Дунчев обяви, че не е съгласен с решението на ПП да даде водаческото място в София-област на ДБ. И обяви, че с цялата организация напускат кампанията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай