Годеникът на Лена се нахвърли да брани любимата

Мръсната машина повече от година лее помия върху нея, казва Мирослав Иванов

Годеникът на Лена се нахвърли да брани любимата | StandartNews.com

Аз имах щастието съдбата да постави на пътя ми една Жена. Една невероятна Жена! Жена, в която се таи сила на хиляди слънца! Жена, която не бяга от трудните решения и не се страхува да действа в името на каузата, в която вярва. Затова и е толкова неудобна за мръсната машина. С тези думи във Фейсбук Мирослав Иванов защити годеницата си Лена Бориславова.

В края на миналата седмица в канала на телевизия 7/8 се появи песен, посветена на бившата говорителка на кабинета на Кирил Петков. От "Продължаваме промяната" веднага защитиха Бориславова и обясниха, че ще я подкрепят в завеждането на дела.

"Мръсната машина повече от година лее помия върху нея. Но те не осъзнават колко по-високо над тях стои тя. Далече над тяхната дребнавост, пошлост и интелектуална немощ! Завистта и малодушието са присъщи за мнозина. Страхът – също. Страхът от Промяната. Защото в лицето на Лена, те виждат заплаха за тяхното мерзко съществуване", пише още депутатът Мирослав Иванов.

Той допълва, че "имаше едно време един човек, който приковаваше хората пред телевизионните екрани. Имаше такъв човек. Отдавна. Вече не. Вече ги отвращава".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай