ГЕРБ залага на местна листа в Добрич

ГЕРБ залага на местна листа в Добрич | StandartNews.com

Добрич. Официално областният лидер и водач на листата на ГЕРБ- Добрич Румен Иванов, постави началото на изборната кампания в региона, като представи кандидатите за депутати.

Пред събралите се в офиса на партията добруджанци, заради лошото време Иванов подчерта, че в листата са включени изцяло хора от града и общините в областта. Той заяви, че според него това е най-добрия начин да бъде създадено едно истинско добруджанско лоби, което да работи за благополучието на родния си край.

"Ние за пореден път заявяваме, че ще водим позитивна кампания и няма да отговаряме на провокации. Всички сме обединени да продължим стореното до тук., каза още Иванов.

В предишния мандат на ГЕРБ в Добрич са влезли над 200 млн. лв. по европейски програми. По думите на водача на листата тази сума ще бъде надграждана от екипа му.
 
Това, което също е важно да се отбележи е, че управлението на ГЕРБ никога не е делило кметовете на свои и чужди, защото средствата се отпускат не за кметовете, а за хората, които живеят по места.,каза още Румен Иванов.

Като пример за деление той посочи управлението на тройната коалиция, която при разпределянето на бюджетния излишък не отпусна нито лев за Добрич. А за Силистра, която бе ръководена по това време от кмета от БСП Иванов заяви, че са дадени 10 млн. лева.

Веднага след представянето кандидатите за депутати започнаха среща с граждани, които едва побра офисът на партията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай