ГЕРБ в Сунгурларе: Ще осигурим по-високи доходи

ГЕРБ в Сунгурларе: Ще осигурим по-високи доходи  | StandartNews.com

Сунгурларе. В духа на българските традиции ГЕРБ избра да открие предизборната си кампания в Сунгурларе с фолклорна програма. Водачът на листата Ивелина Василева заедно с кандидатите за народни представители Жечо Станков и Диана Йорданова се срещнаха с жителите на града и представиха акцентите за развитие на региона, включени в управленската програма на ГЕРБ. На площада в центъра на града присъстваха много хора, дошли да се запознаят лично с кандидатите на партията. На откриването присъстваха още общинският ръководител на ГЕРБ - Сунгурларе Таня Василева и съветници от партията.

„Чрез целенасочена регионална политика ще осигурим по-високи доходи и качество на живот на хората. До 2020 г. всички български градове ще получат над 3 млрд. лв. за строителство и ремонт на социална и културна инфраструктура. За нас развитието на всички общини в област Бургас е кауза, която ще продължим да отстояваме", заяви Ивелина Василева.

Жителите на Сунгурларе поздравиха представителите на ГЕРБ за ремонта на пътя Мъдрино-Сунгурларе, който е връзка между три населени места и над 30 години е бил в лошо състояние. Този участък е ключов и движението по него е интензивно поради засилен трафик на товарните превози за Румъния. Местните хора изразиха очакване в срок да бъде завършена пълната реконструкция на Ришкия проход.

„С ремонта на Ришки проход решаваме проблема на пътуващите между Южна и Северна България, тъй като участъкът от Карнобат за Шумен е една от най-натоварените връзки. Очаква се ремонтът да приключи в края на юли тази година, като по протежението на целия участък ще бъдат ремонтирани и повече от 20 пътни съоръжения, както и тротоарите в населените места, през които минава пътят", сподели Жечо Станков по време на срещата си с жители на Сунгурларе.

Фолклорен състав от НЧ „Димитър Полянов" поздрави всички присъстващи със специално подготвена програма от български народни песни и танци. Празникът завърши с общоградско хоро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай