ГЕРБ събира кадри за управление

Старейшините на Бойко Борисов се обединиха в лига

ГЕРБ събира кадри за управление | StandartNews.com

София

Нова формация към политическа партия ГЕРБ бе основана днес в НДК от председателя Цветан Цветанов и лидера на партията Бойко Борисов.

Лигата на старейшините СГЕРБ ще се занимава с политически и социални мероприятия, както и ще контролира действията на младежкия ГЕРБ и на структурите на партията в страната.

Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който отправи призив към старейшините в залата да организират структурите си по места, за да подпомогнат дейността на партията.

Комунистите останаха, но комунизмът си отиде. Първата ни задача е да върнем внуците в България, обяви кметът. Приветствие към новата формация отправиха президентът на европейската организация на старейшините Бертнерт Вормс и шефът на ЕНП Вилфрид Мартенс.

Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов поясни, че в момента ГЕРБ се готви и подбира кадри за компетентно и добро управление на България като ще се разчита на хора от всякаква възраст и социална прослойка.

За председател на СГЕРБ 411 делегати избраха бившия посланик на България в Ливан и зам.-ректор на ТУ в София Николай Андреев. 


Коментар по слуховете за фалит на ПИБ направи Борисов след събитието. Премиерът сигурно е дърпал ушите на Петър Димитров, предположи кметът, визирайки думите на министъра, че слухът за фалит на ПИБ е пуснат от партия, която се стреми да спечели изборите.

Това е грозен умисъл. Ние сме точно на обратната страна и сме защитавали банката, заяви Борисов.

Надя Панкова

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай