ГЕРБ са готови да минат през огън и вода в Ловеч

ГЕРБ са готови да минат през огън и вода в Ловеч | StandartNews.com

Ловеч. Вторият мандат на ГЕРБ ще е мандат за Северна България, ще я превърнем в това, което днес изглежда южната част на страната – благоустроена и подредена. Това заяви Цветан Цветанов, при откриване на кампанията на ГЕРБ в  Област Ловеч на 16 април.

Корнелия Маринова- водачът на листата на партията за региона, се обърна към своите избиратели с думите: "Знайте, през огън и вода ще мина, но искам нашият край тук - Област Ловеч, да стане като регионите от Южната страна на Балкана."

Водач съм на листата на най-красивата област в България – на област Ловеч., каза Маринова. Тя увери ловчанлии, че листата, която ръководи е подготвена за работа с хората.

ГЕРБ доказа няколко много важни неща - слуша и чува гласа на хората, харчи разумно нашите пари, строи в България това, което други в много по-добри във финансово отношение времена не са направили, строи за бъдещето, призна грешки и пропуски и поиска прошка, и не на последно място – има волята да продължи с тежки, но необходими реформи, има волята да работи с мисъл за утре, каза още в обръщението си водачът на листата.

В тази кампания нашите политически опоненти нямат политически аргументи, каза Цветанов на събралите се граждани на площад „Екзарх Йосиф" в града. Той допълни, че ГЕРБ ще отговаря на политическата агресия с реални политики в новия управленски мандат.

Цветанов увери потенциалните си избиратели, че в България ще влязат около 32 милиарда лева. Те ще се използват за иновации, земеделие, образование и култура, както и за икономика и регионална политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай