ГЕРБ: Предсрочни избори са единствената алтернатива

ГЕРБ: Предсрочни избори са единствената алтернатива  | StandartNews.com

София. "Целта на ГЕРБ с искането вот на недоверие към цялостната политика на правителството е да покаже нагласата си като опозиция и като хора, чуващи гласа на протестиращите на улицата, на почти 80% от българските граждани, за недоволство от правителството. Предсрочни избори са единствената алтернатива за България. Сега, преди политиките на това правителство да са довели нещата да станат необратими", заяви в интервю за предаването на БНТ „Денят започва" Лиляна Павлова, депутат от ГЕРБ.

"Всеки месец внасяне на вот на недоверие по отделни политики, би девалвирало този акт", допълни тя

"Няма как да не внесем вот на недоверие за цялостната политика, тъй като е видимо, че това управление в целостта си е проблемно, пагубно и опасно за държавата. В политиката победата и добрия резултат от един вот е всъщност добрия дебат, това гражданите да чуят каква е ситуацията, да чуят двете гледни точки и да преценят дали това е, което ги устройва. Защото представете си, че ние започнем всеки месец по отделна тема. Успехът на един вот е в дебата и в аргументите, които ще се чуят", каза още Лиляна Павлова.

"Вотът на недоверие ще покаже пред света има ли тройна коалиция, има ли разум да се търси създаването на експертно управление на страната. Това е правителство с министри без компетентност и липса на експертност. Икономическа политика липсва", допълни депутатът.

"Това трябва да стане преди нещата да станат необратими. Има опасност да стане като принципа на снежната топка. Тя може да се превърне в лавина, която да затрупа страната", каза още Лиляна Павлова.

"С Реформаторския блок трябва да се обединим, защото сме хора с едно и също мислене. Ние имаме една кауза и сме членове на Европейската народна партия", смята още Павлова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай