Четвъртък,

ГЕРБ с ново острие на първа линия срещу Слави

От: стандарт -
ГЕРБ с ново острие на първа линия срещу Слави
A
A
A

 

Още преди да е заработил парламента, вече е ясно кое е новото парламентарно острие на ГЕРБ – Росица Кирова, която влезе в джипката на Борисов и бе изгонена от партията на Слави.

Депутатката от Видин даде обширно интервю по Нова телевизия, за да пусне стрелички по бившите си съпартийци и да даде сигурна заявка, че ще я виждаме често по телевизиите.

Имахме голям проблем като общество, гласувахме против, гласувахме емоционално и сега ще живеем с избора си, каза Кирова. Това, което са си поръчали хората и сега им е сервирано, трябва да могат да го преглътнат. Не съм беден човек, но не смятам, че богатството се изразява в материални ценности. Българинът трябва да се научи, че палтото не прави човека, а съдържанието, каза философски тя.

Кирова твърди, че не е човек на никого. Цял живот е била в опозиция и не я притеснява, ако кабинета на Борисов не мине.

Има обаче други притеснения: „Притеснява ме, ако България зацикли. Еврофондовете са спрели, кметовете чакат новия оперативен период. Искат да знаят кой ще работи, какво ще бъде заложено в новия план за възстановяване.“

Кирова заяви, че е наясно с проекта на ГЕРБ, знае, че е напълно съгласуван с международните организиции. Бъдещата депутатка вече тълкува и действията на Томислав Дончев. „Разбирам постъпката на Дончев да отложи приемането на плана, това е морален акт, така че следващите да направят своите корекции по начин, по който да отговаря на техните разбирания.

Росица Кирова заяви с усмивка, че за Трифонов вече трябва да се говори като за Станислав, а не за Слави, защото е вече политик.  Той трябвало да си даде сметка с какво се е захванал и с какви хора се е обградил, тя не искала тези хора да бъдат излъгани.

На въпрос дали Слави става за политик, тя отново се усмихна и каза: Той е добър шоумен. Ако политиката е шоу, възможно е да бъде добър политик.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички