Събота,

ГЕРБ очакват мръсна компроматна война до изборите

От: Редактори -
ГЕРБ очакват мръсна компроматна война до изборите
A
A
A

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков обвини в ефира на БНР БСП, че само се заявяват като алтернатива на политическата стабилност, но всъщност всяват хаос. Според него времето до изборите ще е част от мръсна компроматна война.

„Стигаме до най-ниските нива на политическия процес, а именно компроматната война и тоталното разкалване на терена. Това в последствие ще има дългосрочни последици. Окопната война, която БСП се опитва да предизвика, и пропастта в обществото, която цели да издълбае, в крайна сметка ще стигне от политическия елит и народа. Наблюдавам изостряне на страстите в обществото, оставете политиката. Ако разрушим всички институции, ако разрушим доверието в държавата, в това, че все пак има хора, които се опитват да направят нещо и сложим всички под един знаменател и кажем, че всички от ГЕРБ са част от мафиотски модел, къде отиваме? След това да дойде БСП, да стане г-жа Нинова министър-председател – какво ще управлява?“, попита депутатът.

БСП се заявяват като алтернатива на политическата стабилност, подчерта Биков и добави: „Политическата стабилност има само една алтернатива – това е хаосът“.

Депутатът от ГЕРБ призна, че очевидно е имало трудности в осъществяването на конкретния проект по спора за „Ало, Банов“. Според него обаче Боил Банов не е взел насериозно слуховете, че някой „щял да го унищожи“. Той смята, че това не е бил рекет, а някакви хора са предупреждавали Боил Банов, че някой искал да го „унищожи“. В случая не е осъществен директен контакт между двамата, категоричен бе Биков.


Всички новини от категория Политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички